retour

Levering en retour

Leveringen

 

Belle effects streeft ervoor om uw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk te leveren.

Indien u niet tevreden bent kan u binnen de veertien dagen uw paket onder bepaalde voorwaarden retourneren: gelieve ons hiervoor EERST te verwittigen op info@bellefx.eu. Ons salesteam zal u verder helpen.

 

De verzendingskosten worden achteraf gemeld en worden nog boven de op de site vermelde artikelprijs aangerekend. De totale kost wordt aangegeven in het winkelmandje en de bestelling wordt vervolledigd nadat het verschuldigde bedrag is voldaan.

 

Leveringen worden uitgevoerd door Bpost in Begië en een partner voor het buitenland.

 

Bij artikelen die voorradig zijn, is de leveringstermijn circa 1 tot 3 werkdagen indien uw bestelling voor 12u bij ons binnenkomt. Wij trachten de artikelen dezelfde dag nog te verzenden.

 

Bij artikelen die niet voorradig zijn, krijgt de klant binnen 5 werkdagen te horen op welke termijn het artikel kan geleverd worden. Als de leveringstermijn van niet voorradige artikelen niet naar wens is, kan de klant de bestelling zonder meer annuleren.

 

De goederen worden vervoerd op kosten en risico van de koper.

Transportkosten

 

De verzendingskosten voor België bedragen €6,05BTWI tot 10 KG. Voor Nederland bedragen deze €12,00BTWI tot 10 KG,

Pakketten die zwaarder zijn of die naar andere landen verzonden moeten worden worden berekend door ons salesteam. Gelieve ons hiervoor te mailen.

 

 

Verzakingsrecht (retourneren)

 

Als het aangekochte artikel niet naar wens is, kan de klant op basis van het verzakingsrecht het artikel binnen de 14 werkdagen na levering onder bepaalde voorwaarden terugzenden naar Belle Effects (retourneren).

 

Kledingsartikelen (incl. pruiken en baarden!) kunnen op grond van het verzakingsrecht geretourneerd worden, mits niet gedragen en in ongeschonden staat.

 

Sommige producten die voorzien zijn van een verpakking kunnen geretourneerd worden mits de verpakking ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de verpakking die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.

 

Belle Effects betaalt het volledige bedrag (exclusief verzendings- en bankkosten) aan de klant terug op het rekeningnummer die de teruggestuurde artikels moet vergezellen. De kosten van terugzending zijn in dit geval voor rekening van de klant.

 

De kleur van de geleverde artikels kan licht afwijken om reden van de fotokwaliteit of door scherminstellingen. Dit is geen basis voor een kosteloze retour.

 

Indien de klant de artikelen die hij ontving langer dan 14 werkdagen behoudt, wordt hij geacht de betreffende artikelen definitief te hebben gekocht.

 

Artikelen die speciaal op vraag van de klant gemaakt werden, kunnen niet geretourneerd worden.

 

Hoe retourneren?

 

Het retourartikel moet goed verpakt en voldoende gefrankeerd teruggezonden worden naar : Belle Effects, Peter Benoitlaan 144, 9050 Gentbrugge. Dit is enkel een retourdres, dit is geen fysieke winkel.

 

Indien een artikel defect is bij ontvangst, kan de klant deze binnen 7 werkdagen na levering omruilen.

 

In geval van retourneren zijn de verzendkosten ten laste van de klant. Enkel in geval van omruilen wegens defect of beschadigd betaalt Belle Effects de verzendingskosten binnen de 30 dagen terug aan de klant.

Belle FX

info@bellefx.eu

0489.93.62.09

BE0648621380

Copyright © Belle Effects - 2016 All Rights Reserved