disclaimer

 

Disclaimer

Aansprakelijkheid

 

Belle Effects streeft er naar om de gebruiker van www.bellefx.eu zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Belle Effects aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op www.bellefx.eu

Privacy

 

Belle Effects respecteert de privacy van alle bezoekers van www.bellefx.eu. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door www.bellefx.eu zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Belle Effects worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

 

links

 

www.bellefx.eu bevat links naar websites van derde partijen. Deze worden slechts ter informatie aan de gebruiker weergegeven. Belle effects heeft geen controle over de inhoud van deze websites en kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor het bestaan van deze websites, noch voor de daarin opgenomen informatie. Bovendien impliceert het bestaan van deze links niet dat Belle Effects instemt met de inhoud van deze websites, en impliceert de opname van deze links geen enkele samenwerking tussen Belle Effects en de exploitanten van deze websites.

 

Virussen en misdrijven

 

Belle Effects onderneemt al het mogelijke om haar website te beschermen tegen virussen, hacking-attacks of andere informaticamisdrijven, maar garandeert niet de afwezigheid van virussen, hacking-attacks, of andere informaticamisdrijven.

Geschillen

 

Deze on-lineovereenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder de toepassing van het Belgisch recht. Raadpleging van deze website houdt in dat u zich onderwerpt aan de rechtspraak van de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Gent, Belgiƫ, en dat u aanvaardt om alle gedingen alleen voor die rechtbanken te brengen.

 

Copyright : Mathias Van Belle

CONTACT DETAILS

 

BE0648621380

 

 

0489.93.62.09

Facebook

Agenda

 

Oktober 2016

F.A.C.T.S. 2016 - Gent

November 2016

Retrocon - Rotterdam Ahoy

November 2016

Belgium comic con - Brussels expo

 

Latest jobs

 

Duivelsjacht - upcoming short - SFX and blood squibs

 

Some others we cant talk about ...

... for now .